Skip to content
Home » Ini Sebab Anda Perlu Dapatkan Insurans Perjalanan Anda Dari Bjak

Ini Sebab Anda Perlu Dapatkan Insurans Perjalanan Anda Dari Bjak

  insurans perjalanan bjak - cover

  Percutian anda yang seterusnya semakin dekat, tetapi anda masih belum membeli pelan insurans perjalanan. Pergi bercuti tanpa insurans sangat berisiko, terutamanya jika anda terlibat dalam situasi yang tidak dijangka sebelum dan semasa perjalanan anda. Jadi, ambil langkah pencegahan sebelum sesuatu berlaku adalah perkara yang amat digalakkan.

  Tiada tempat yang lebih baik untuk mendapatkan polisi ideal anda selain Bjak. Sekiranya anda tidak tahu, Bjak adalah perintis dalam menawarkan penyelesaian insurans yang inovatif kepada rakyat Malaysia di seluruh negara.

  Selain daripada insurans kereta dan motosikal, Bjak juga menawarkan insurans perjalanan untuk orang yang suka berjalan. Biar kami kongsikan beberapa sebab yang kukuh untuk anda membeli pelan perlindungan perjalanan anda daripada kami.

  Bandingkan pelbagai jenama

  Salah satu kelebihan terbesar untuk mendapatkan perlindungan perjalanan anda daripada Bjak ialah anda boleh membandingkan sehingga 10 jenama secara serentak. Kami menampilkan polisi daripada beberapa syarikat insurans terbaik dan terbesar di pasaran dan kami berjanji kepada anda bahawa ia akan menjadikan hidup anda lebih mudah.

  Tidak banyak platform di luar sana yang membolehkan pengembara membandingkan pelbagai polisi insurans sekaligus. Berikut adalah semua jenama insurans perjalanan yang dipaparkan di laman web kami.

  1. Takaful Malaysia
  2. Etiqa
  3. Zurich
  4. Tokio Marine
  5. RHB
  6. Allianz
  7. Tune Protect
  8. Pacific & Orient
  9. Pacific Insurance
  10. MSIG

  Perlindungan komprehensif

  Polisi insurans perjalanan kami akan memastikan anda mendapat perlindungan terbaik dan paling inklusif apabila anda sedang menikmati percutian impian anda. Oleh itu, kami mengutamakan semua aspek penting ini dalam polisi kami tanpa mengira jenama yang menawarkannya kepada anda.

  • Perlindungan Covid-19 (komplikasi, kos kuarantin)
  • Perbelanjaan perubatan
  • Kematian dan hilang upaya akibat kemalangan
  • Pembatalan perjalanan/gangguan perjalanan
  • Pemindahan kecemasan
  • Bencana alam

  Pelbagai penyesuaian

  Sesuaikan polisi anda untuk memenuhi keperluan anda. Sama ada perjalanan sekali atau beberapa perjalanan dalam setahun Bjak membolehkan anda menyesuaikan dasar perjalanan anda berdasarkan belanjawan dan keperluan liputan anda.

  Berikut ialah lima pilihan boleh suai yang ditawarkan kepada semua pengguna yang membeli insurans perjalanan mereka di Bjak:

  •  Perjalanan Sehala atau  Tahunan
  •  Perjalanan Dalam  atau  Luar Negara
  •  Perjalanan Individu  atau  Keluarga
  • Takaful  atau  Konvensional
  •  Perlindungan Penuh  atau  Umum

  Harga terendah dijamin

  Akhir sekali, pembelian insurans penerbangan anda di Bjak juga dapat memastikan anda sentiasa menikmati harga terendah. Sebagai portal perbandingan insurans terbesar di Malaysia, Bjak berbangga dengan menawarkan tawaran eksklusif dan diskaun yang membolehkan orang ramai berjimat besar pada premium insurans mereka.

  Jenama kami sentiasa menjanjikan tawaran insurans mampu milik untuk semua orang dan ini juga meliputi produk pelancongan kami. Jadi, jangan tunggu lagi! Klik butang di bawah untuk mengetahui lebih lanjut tentang perlindungan perjalanan kami.


  Bjak menyediakan lebih 10 jenama insurans untuk pengguna lakukan perbandingan. Dapatkan sebut harga percuma di Bjak dan pilih pelan terbaik hari ini!

  Baca juga: