Contact Us | Bjak
bjak logo
EN
BM
中文

Hubungi Kami

Bagaimanakah Coronavirus mempengaruhi operasi Bjak?

Semua perkhidmatan kami masih beroperasi seperti biasa. Kami mengambil langkah pencegahan dalam memastikan pasukan Khidmat Pelanggan kami dapat menjaga jarak sosial di samping memberi perkhidmatan pelanggan yang cemerlang. Kami juga mengutamakan keselamatan dan kesihatan pekerja kami agar servis yang berkualiti dapat diberi kepada anda.

Bolehkah saya menghubungi anda melalui panggilan telefon?

Oleh kerana impak coronavirus yang masih memberi kesan, terdapat beberapa kesukaran dan tekanan yang tinggi yang dialami oleh pasukan kami dan rangkaian komunikasi di seluruh negara.

Bagi memberi servis khidmat pelanggan yang terbaik, kami telah menetapkan cara untuk berhubung seperti di atas supaya kami dapat memberi respon kepada pertanyaan anda dengan lebih cepat dan efisien. Masa yang diambil untuk memberi respon telah ditetapkan, iaitu dalam masa 24 jam.

Adakah saya akan mengalami sebarang kelewatan semasa menggunakan servis Bjak?

Tidak. Sejak 11 Jun, kami telah mengambil inisiatif untuk memastikan tiada kelewatan dalam perkhidmatan kami. Dapatkan polisi insurans dengan segera dan nikmati penghantaran pada hari berikutnya di Bjak. Mulakan pengalaman pembaharuan insurans dan roadtax yang selamat dan lancar dengan Bjak hari ini.


Hantar Maklum Balas

Untuk keselamatan anda, semua Kaunter Perkhidmatan Pelanggan dan Pengutipan Diri akan ditangguhkan sehingga dimaklumkan. Perkhidmatan WhatsApp dan Dalam Talian kami (www.bjak.myakan tersedia 24 jam.

WhatsApp Sahaja
+6016-699 9129
9am hingga 10pm
Isnin hingga Ahad

© Bjak Sdn Bhd (1339813-K). All rights reserved.

scroll up